Piaggio

Vespa route van 8 uur inclusief ontbijt, middagmaal aperitief en avondmaal

-

-

Arrangement Piaggio

Deze variant begint met een uitgebreid ontbijt op locatie of in het vakantiehuis. Daarna volgt een Vespa tour van 8 uur richting Ieper en het Heuvelland, Damme of Diksmuide. Er wordt tijd en plaats voor een middagmaal voorzien. Afsluiten doen we met een lekkere aperitief en avondmaal op locatie.

Praktisch

  • 100 euro per persoon.

  • Vier Vespa's beschikbaar. Er is de mogelijkheid om met twee personen op een Vespa te zitten.

Drie mogelijke routes

-

-

Tijdens de route naar Heuvelland en Ieper kan u genieten van de glooiende landschappen en de talrijke rustplaatsen van de gesneuvelden uit WOI. U passeert Tyne Cot Cemetery in Passendale, Hill 60 in Zillebeke en ‘Eigen Kweek’-dorp Wijtschate. Aan de voet van de Kemmel- en Monteberg zijn er de prachtige vergezichten die het Heuvelland typeren. Via Kemmel rijdt u dan richting Ieper met zijn vestingen, Lakenhallen en Menenpoort.

Vakantie Ieper

De Westhoek

Vakantie Damme

Brugse Polders

Via Oostkamp doorkruis je de Brugse polders om tenslotte het gezellige Damme te bereiken. Hier kunt u wat rondkuieren door de kleine straatjes met zijn vele oude gebouwen, of langs de Damse Vaart. Op de terugweg wordt door het historische centrum van Brugge gereden, waarbij er even halt kan gehouden worden op de Grote Markt, of voor een verfrissend ijsje bij ‘Gelateria Da Vinci’.

Ook de route naar Diksmuide biedt u diverse bezienswaardigheden met een WOI verleden. Zo is er het Deutsche Soldatenfriedhof, de Vredesmolen en de Epernon-bunker. In Diksmuide rijdt u langs de Ijzertoren en de Dodengang. Op de terugweg is er het Duits kerkhof en rijdt u voorbij het Käthe Kollwitz – en Fransmansmuseum. Maar de route biedt nog meer dan dat: Stadenberg, de Lourdesgrot in Houthulst, de Ijzervlakte, pittoreske dorpjes rond Diksmuide en talrijke eet- en drankgelegenheden. 

René Diksmuide

Naar de Ijzer