top of page

Over René Vakantiewoning

René is een verhaal van generaties. Een authentieke plaats in het hart van het West-Vlaams landschap. Gekoesterd & verzorgd door de families Mol & Matten. Een plaats waar ruimte en rust het ritme bepalen, gevolgd door talloze mogelijkheden, nabij of iets verder. Wees welkom en ontdek ons huis.

Door de generaties heen

René Dewaele en zijn vrouw Lea waren de grondleggers van dit domein. Samen met hun zoon Lieven en kleinzoon Laurens hebben ze het verder omgevormd tot vakantiedomein.  Deze locatie was namelijk te mooi om niet te delen met anderen.

De families Mol en Matten ontvangen wekelijks met veel enthousiasme en warmte de gasten op deze unieke locatie omringd door prachtige natuur. 

Vakantiehuis René winter
Vakantiewoning René

The middle of everywhere

Onze woning ligt in het hartje van West-Vlaanderen. De woning met tuin, terras, vijver en bos is het een oase van rust. Je kan er samen  met je familie, vrienden en collega's genieten van en met elkaar. Zijn binnen- en buitenbar, barbecue en jacuzzi doen de rest. Daarnaast zijn er in de buurt vele steden, activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. René is volop genieten in the middle of everywhere.

bottom of page