Over René

René is een verhaal van generaties. Een authentieke plaats in het hart van het West-Vlaams landschap. Gekoesterd, verzorgd en opgeknapt door grootvader, vader en zoon. Een plaats waar ruimte en rust het ritme bepalen, gevolgd door talloze mogelijkheden, nabij of iets verder. Wees welkom en ontdek ons huis.

Door de generaties heen

René was onze vader en opa. Samen met zijn vrouw Lea steunde hij ons en heeft dit domein helpen vormen tot deze prachtige plaats. Te mooi om niet de delen, besloten we dit plaatsje genot om te vormen tot vakantiehuis opdat ook anderen dit huis en domein kunnen beleven. De warmte, liefde en respect die wij kregen willen we via een warm welkom en goede service doorgeven aan onze gasten.

Vakantiehuis René winter
Vakantiewoning René

The middle of everywhere

Onze vakantiewoning ligt in het hartje van West-Vlaanderen. Met zijn pas gerenoveerde woning, eigen tuin, terras, vijver en bos is het een oase van rust. Je kan er samen  met je familie en vrienden genieten van en met elkaar. Zijn binnen- en buitenbar, barbecue en jacuzzi doen de rest. Daarnaast zijn er in de buurt vele steden, activiteiten en bezienswaardigheden voor jong en oud. René is volop genieten in the middle of everywhere.